Alb Negru - TENtatii (album, single si videoclip nou)
2014-09-26 11:50:38

Ieri, baietii de la Alb Negru au sarbatorit 10 ani de cariera si cu aceasta ocazie ne aduc 3 surprize muzicale din partea lor un nou album, “TENtatii”, un nou single, “TENtatii”, si un nou videoclip.

Proiectul a luat nastere in anul 2004, odata cu lansarea primului single “Noi doi”, o declaratie sincera din partea Alb Negru, care s-a remarcat datorita hiturilor lansate, dar si datorita contrastelor la nivel de imagine.

Apoi au urmat zeci de povesti muzicale, atat cu versuri in limba romana, cat si in limba franceza si engleza, cu beaturi dance, R&B sau reggae: “Fara sens”, “Hello”, “Amintiri”, “Charisma”, “Magical”, “Mi-e sete de tine” si multe altele.

Odata cu aniversarea celor 10 de ani de activitate muzicala, Andrei si Kamara lanseaza al 5-lea album intitulat “TENtatii”, pe care gasim 10 piese, pintre care hituri ca “Mi-e sete de tine”, “Colegi de camera”, “Charisma”, dar si cel mai recent single “TENtatii”.

Baietii au filmat un videoclip in regia lui Alex Ceasu, piesa “TENtatii” fiind compusa de catre Yogi, Liviu Teodorescu, Georgian Idriceanu, Robert Toma, Shift si Madalin Rosioru, in studiourile DeMoga.

Pentru a marca cei 10 ani de activitate muzicala, Alb Negru a concertat aseara in The Vintage Pub, unde am ascultat live piese de pe noul album “TENtatii”, avandu-i ca invitati speciali ai serii pe Ralflo si Rares, alaturi de care au lansat hitul “Mi-e sete de tine” si trupa Trouble Crew.

Din aceasta perioada nu putem uita de reprezentarea de senzatie a Romaniei de la Eurovision, in 2007, cu piesa “Liubi Liubi I Love You”, alaturi de Todomondo, feat-uri cu artisti ca Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu sau Andreea Banica, sute de concerte in tara si in strainatate, numeroase premii muzicale, dar si participarea cu succes in Nationala de Fotbal a Artistilor.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *