Alb Negru feat. Ralflo & Rares - Love, Love (videoclip nou)
2015-05-11 12:41:44

Întorcându-se la formula care i-a menţinut câţiva ani în topurile muzicale, Alb Negru lansează din nou, alături de Ralflo şi Rareş, o nouă promisiune muzicală.

“Love, Love” este o piesă veselă, cu un videoclip pe măsură, în care un grup de prieteni se adună la un picnic în aer liber, într-un peisaj cu pădure şi lac, într-o atmosferă de prietenie şi veselie molipsitoare. Laitmotivul discuţiilor este, evident, iubirea, însoţită de dramele şi emoţiile ei. Versurile sunt, pe cât de actuale, pe atât de nemuritoare, descriind o iubire capricioasă, dar salvatoare, care vine pe furiş, când te aştepţi mai puţin. “Tot răul spre bine/ e adevărul chiar de nu-ţi convine” cântă Alb Negru, alături de Rareş şi Ralflo.

Finalul poveştii sugerează împlinirea iubirii, însă a niciunuia dintre cei 4 băieţi care o curtează pe fata din clip. Deşi cochetează cu fiecare dintre ei, inima ei aparţine unui personaj masculin care apare în final, pe neaşteptate, oferindu-i un buchet de flori. Morala poveştii îmbracă multe adevăruri, între care faptul că iubirea poate apărea atunci când te aştepţi cel mai puţin, că nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se potriveşte etc. De asemenea, în clip îl putem recunoaşte şi pe Aurelian Temişan, alături de soţia şi fetiţa sa, întruchipând imaginea familiei perfecte.

Regia videoclipului aparţine lui Dan Petcan, care a mai colaborat şi cu artişti precum Connect-R, Elena Gheorghe etc.

“Piesa “Love, Love” este un fel de continuare a single-ului “Mi-e sete de tine”, atât muzical, cât şi din punct de vedere al componenţei. De când am auzit-o, am simţit că trebuie să fie în aceeaşi formulă “magică” de 4. E o melodie veselă şi optimistă”, spun băieţii de la Alb Negru.

Muzica si textul noului single, “Love, Love”, sunt compuse de catre George Popa, Alb Negru, Ralflo si Rares, de orchestratie s-a ocupat Shift si David Ciente, mixul si masterul fiind realizat de catre Sergiu Musteata.

Regia si montajul noului clip sunt realizate de catre Dan Petcan, D.O.P fiind Bogdan Filip, asistentul camera este Catalin Micu, iar producatorii executivi sunt nimeni altii decat Kamara (Camara Ghedi) si Marius China.

Costumele pe care le observam in materialul video sunt create de Liana Obancea, de make-up s-a ocupat Gabi Crețan, iar actorii pe care-i intalnim sunt: Raluca Grivinca, Marius Dura, Bianca Patrichi, Andreea Crețan, Lavinia Filip, Florin Tanase (Kaysa), Cristian Iordache (Crețu), Catalina Cazacu, Alyssa Arhire, Karina Zanfir, Stephanie Sara, Anastasia Petcan si Sebastian Petcan.

Aparitie Speciala: Dora-Maria Temisan Davidescu, Aurelian Temisan si Monica Davidescu si Beniamin Cioanta.


 
Povestea muzicală Alb Negru a început în 2004, la Festivalul de la Mamaia, cu piesa “Noi doi”.
Au editat până în prezent 5 albume.
Au lansat 15 videoclipuri.
Au la activ sute de concerte.
Au reprezentat România la Helsinki, alături de Todomondo, în cadrul concursului internaţional Eurovision (2007).
Deşi doar Andrei şi Kamara formează trupa Alb Negru, ei au cunoscut succesul şi alături de alţi artişti de top din România, precum Simona Nae, Andra, Nico, Andreea Bănică, Paula Seling, Horia Brenciu, Shift.
Anul de referinţă pentru Alb Negru rămâne însă 2012, când cei doi artişti, împreună cu Ralflo şi Rareş, au lansat hitul “Mi-e sete de tine”, single câştigător a “Best Song 2013″ şi “Best Pop 2013″ în cadrul Media Music Awards 2013, fiind cea mai difuzată piesă a anului.
În 2014, odată cu aniversarea celor 10 ani de activitate, Alb Negru a lansat albumul “TENtaţii”.
În playlist-ul de concert Alb Negru se mai includ şi alte piese cunoscute, precum “Colegi de camera”, “Noi doi”, “Dubii”, “Hello” şi “Fără sens” etc.
Din 2010, managementul trupei Alb Negru este semnat de Marius China/Sprint Media.
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *