Alan Walker lanseaza cel de-al patrulea single din cariera – “Tired”, alaturi de Gavin James

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Alan Walker, unul dintre cei mai de succes artisti ai anului 2016, revine cu un nou single – “Tired”, alaturi de Gavin James. Walker este deja unul dintre cei mai difuzati artisti la nivel global si este unul dintre cele mai interesante nume ale scenei muzicale electronice.

“Sunt foarte fericit ca lansez “Tired”! Simt ca adauga o alta dimensiune productiilor mele. In plus, este prima piesa pe care o lansez alaturi de o voce masculina si sunt foarte recunoscator pentru colaborarea cu Gavin James. Are o voce uimitoare si sper ca fanilor le va placea la fel de mult cum imi place mie.”, declara Alan Walker.

“Sunt foarte bucuros ca am lucrat cu Alan la aceasta piesa, este un om talentat si imi place mult ce a facut pentru single. Abia astept sa aflu parerea voastra!”, adauga Gavin James.

2016 a fost cu siguranta un an foarte bun pentru Alan Walker. Artistul a lansat “Faded”, “Sing Me To Sleep” si “Alone”. Piesele lui Alan au adunat mai mult de 4 miliarde de stream-uri la nivel global, iar single-ul sau de debut, “Faded”, a ajuns pe lista videoclipurilor cu peste un milliard de vizualizari pe YouTube.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Tired”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii