Alama și Theo Rose au filmat la răsărit și la apus, în aceeași zi la mare și la munte

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Alama lansează la Friday Tunes single-ul „Te urăsc cu toată dragostea”, featuring Theo Rose, iar realizarea videoclipului a fost o adevărată aventură pentru cei doi artiști și pentru echipa care i-a însoțit. Filmările au început la răsăritul soarelui pe plaja de la Corbu și s-au încheiat la munte, la Doftana. Aici, toată echipa a alergat la propriu pe pajiștea de lângă lac să prindă lumina frumoasă a apusului. Și, ca lucrurile să fie și mai complicate, aici au avut și companie, niște căței care doreau să devină celebri, astfel că intrau în cadru exact atunci când pornea camera.

„Te urăsc cu toata dragostea este o piesă produsă și scrisă de mine și mă bucur că am colaborat încă o dată cu Cente Cristian, un pianist foarte talentat pentru acele pasaje muzicale. Le mulțumesc și lui Theo, echipei Friday Tunes și, nu în ultimul rând, lui Anton Sandu care a exprimat perfect starea piesei în imagini”, precizează artistul.

Theo Rose spune că piesa a cucerit-o din prima și își amintește amuzată și de temperaturile de la filmări. „În primă fază mi-a captat atenția interpretarea lui Alama de pe ghidul piesei. E un băiat talentat și transmite mult. După ce am înregistrat, am ascultat-o obsesiv. Cât despre clip… pot să spun că am înghețat cu drag. Am avut echipă mișto și am râs cu poftă, făcând abstracție de cele 2 grade Celsius de afară”, povestește cântăreața.

Alama, pe numele său adevărat Siakas Evangelos, este un artist jumătate român-jumătate grec. A intrat pe piața muzicală în 2005, fiind și cântăreț, producător, dar și compozitor. În primul an a lansat două albume și un EP pe piața muzicală din Grecia.

În 2006 s-a mutat în Cluj-Napoca pentru a urma cursurile Facultății de Medicină Dentară, iar în paralel a continuat să cânte, să producă și să scrie, astfel că în următorii doi ani a lansat încă două Ep-uri.

În 2010 artistul a lansat primul videoclip, „Prietena ta”, alături de Vescan, iar colaborarea lor s-a concretizat cu mai multe piese, cele mai recente fiind „Tic-Tac” și „Se Poate”. În următorii ani, Alama a lansat numeroase melodii precum „Să ai grijă de ea” , „Oameni”, „Fetița cu chibrituri”, „Pe Apa Sâmbetei” etc. 2015 marchează apariția videoclipului „Beau”, alături de Skizzo Skillz, iar 2016 – colaborarea cu Loredana, pentru piesa „Vrei să mă iei”.

În zona de producție și compoziție el a lucrat la piese pentru artiști ca Vescan – „Tic-Tac (feat. Mahia Beldo)”, Dorian Popa feat What`s UP – „Buze”, Sore feat. Feli – „Ce mai vrei?”, acesta fiind începutul unei frumoase colaborări cu HaHaHa Production.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei “Te urăsc cu toată dragostea”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii