Akcent si Sandra N lanseaza hitul iernii, "Amor Gitana"!
2015-11-26 18:45:11

Adrian Sina revine cu o reteta de succes: Akcent featuring Sandra N. Duo-ul indragit care a rupt topurile romanesti si internationale cu “I’m Sorry” sau “Angel” vine cu un sound fresh, menit sa cucereasca publicul din Bucuresti pana in America Latina sau India acolo unde cei doi artisti sunt chemati sa cante frecvent.

“Amor Gitana” are toate ingredientele necesare pentru a fi un hit cel putin la fel de mare precum “Kamelia”, “Andale”, “Faina” sau alte piese de pe EP-ul “Around the world” care au adus peste 100 de milioane de vizualizari pentru Akcent intr-un timp record!

Vocile celor doi artisti se impletesc intr-un hit fresh despre care Adrian a spus ca “am mare incredere ca publicul va dori sa puna piesa asta pe repeat. Toti oamenii care au ascultat-o pana acum au zis ca va fi un hit urias, sper sa ajunga la inimile tuturor si sa ne vedem curand in toata lumea pentru show-uri live incendiare!”

Cu peste 3,6 milioane de fani pe Facebook, succesul international al proiectului Akcent va continua cu un nou turneu mondial anul viitor, un nou album si un sound nou venit din studiourile Premium Artist, locul in care s-au nascut hiturile cantate de Maxim, Sandra N, Cojo, Andrei Vitan, Anda Adam si Lidia Buble.

Haideti sa ascultam impreuna noul single al indragitilor Akcent si Sandra N, “Amor Gitana”, dupa care va astept cu impresii. Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *