Akcent si Lora s-au reunit pentru un nou hit!
2016-10-21 18:24:09

Akcent si Lora sunt gata sa scrie istorie din nou. Adrian si una din cele mai bune voci feminine din Romania s-au reunit pentru “Lasa-ma asa”, single-ul preferat al fanilor in cursa pentru hitul acestui sfarsit de an.

Dupa ce au ajuns pe primul loc in topurile radiourilor romanesti cu “My Passion” si in top 20 in peste 10 tari din toata lumea in anul 2011, liderul Akcent si Lora au gandit o varianta speciala a noului single “Lasa-ma asa”.

“Intre vocile noastre a existat mereu o chimie speciala si cred ca a scris istorie la vremea respectiva. Lasa-ma asa vine cu ceva nou, cu un sound fresh si ma bucur ca Lora a simtit piesa asta la fel de tare ca mine, atunci cand am compus-o si produs-o in studiourile Akcent Music.” – a declarat Adrian Sina, liderul Akcent.

“Mi-a placut la nebunie din primul moment in care am auzit-o si a fost gand la gand cand Adi m-a sunat si mi-a propus sa incercam o varianta speciala. Nu am mai lucrat impreuna de ceva ani si, cand am inregistrat “Lasa-ma asa”, mi-am adus aminte de ce am ajuns sa lucrez cu el de la inceputurile mele, e un om extraordinar.” – a completat Lora.

Asadar, haideti sa (re)ascultam impreuna piesa, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *