Akcent impreuna cu Sierra revin cu o noua colaborare ''Without you''
2019-08-05 17:32:38

Una dintre cele mai de succes trupe românești din toate timpurile, Akcent, revine cu un nou single, în colaborare cu Sierra. La aproape un an de la prima colaborare a acestora, piesa “Without you” se lansează cu la fel de mult entuziasm.

Piesa transpune emoția puternică pe care o resimți atunci când îți este teamă să pierzi persoana pe care o iubești. Versurile conturează o adevărată poveste ce este transmisă prin intermediul celor 2 artiști!

Trupa Akcent a cucerit piața internațională odată cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea în limba engleză a hitului local „Dragoste de inchiriat”. Piesa a ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa, în țări precum Olanda si Franța, în timp ce urmatoarele lansări, „That’s My Name”, „Stay With Me” si „My Passion” i-au consolidat proiectului poziția de star internațional. Recent, ”Kylie” s-a regăsit în setul unuia dintre cei mai mari Dj, Mike Williams, în cadrul celui mai așteptat festival de muzică din lume, ”Tomorrowland”.

Videoclipurile Akcent au generat peste un miliard de vizualizări, în timp ce mai multe single-uri au fost lansate de diferite case mari de discuri internaționale, printre care și Warner Music Group, Universal Music Group si Ministry of Sound.

Sierra, pe numele real Alexandra Gabriela Oprea, cântă de la 3 ani, luând contact cu muzica printr-un ansamblu muzical de copii. Face canto de la 12 ani, a participat la multe concursuri de muzică cu dorința de a se afirma, iar astăzi continuă să evolueze, cariera sa fiind în continuă creștere.

Să iubești este una dintre cele mai sincere trăiri, iar cei doi artiști nu renunță să ne demonstreze asta!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *