AKCENT feat. Ackym & Veo - Rendez Vous
2018-03-23 19:44:07

Cel de-al patrulea single extras de pe noul EP Akcent, “Rendez Vous” este o colaborare cu doi dintre artistii intalniti frecvent pe hit-urile Akcent precum “Kamelia”, “Serai” si “Dillema”.

Primul material discografic dupa albumul “Love The Show”, lansat in 2016, EP-ul contine 6 piese ce vor fi lansate pe o perioada de 2 luni, debutand cu “My Lady”, in colaborare cu Reea, lansata la inceputul anului, urmata de “Stole My Heart” si “Deep In Your Eyes”, iar astazi “Rendez Vous”, alaturi de Ackym si Veo.

“Rendez Vous” imbina elemente moderne cu ritmuri orientale, iar interventia lui Veo ofera o nota aparte compozitiei. Videoclipul ce insoteste piesa ne duce direct pe plajele insorite din LA, cu peisaje incredibile.

Dupa un 2017 ce a inclus concerte in tari precum Bulgaria, Turcia, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai si Rusia, un turneu sold-out in SUA, colaborari internationale ce au strans zeci de milioane de vizualizari sub egida Akcent si o revenire la proiectul solo Adrian Sina, celebrul artist, producator si compozitor a revenit in studio pentru primul material discografic dupa albumul Love The Show, lansat in 2016.

Cu peste 3.5 milioane de fani in toata lumea, Akcent este unul dintre cei mai urmariti si premiati artisti romani din toate timpurile. Debutul pe piata internationala a venit odata cu hit-ul “Kylie”, versiunea in engleza a single-ului “Dragoste de inchiriat”, ce a atins pozitii de top in diferite tari din Europa. Au urmat piese precum “That’s My Name”, “Stay With Me” si “My Passion”, ce au consolidat succesul international al artistului.

Lansarile Akcent au depasit 1 miliard de vizualizari, piesele fiind licentiate de-a lungul timplui in numeroase teritorii de catre case de discuri importante precum Warner Music Group, Universal Music Group, Ministry of Sound si Ultra Records.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Rendez Vous”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *