Aiyana feat. Shayan – Voi Doi (by Bros Project) (single nou)

Aiyana, pe numele real Diana Maria Antonica, este originala din Constanta si a inceput sa cante de la varsta de 13 ani, fiind absloventa a mai multor sectiuni de la Scola Populara de Arte Constanta: muzica usoara, instructor de canto si dans modern. A participat la numeroase festivaluri/concursuri de muzica atat nationale cat si internationale unde a castigat numeroase premii si trofee.

Despre piesa “Voi Doi”, Aiyana a spus: “Am ales sa lansez aceasta piesa pentru ca mesajul transmis este o oglindire a realitatii zilelor noastre si anume tradarea persoanei iubite. Versurile spun povestea unei fete care decide sa inchida un capitol din viata ei, relatia de iubire cu fostul care, desi ar vrea sa dea timpul inapoi, nu mai exista cale de intoarcere si isi vede si el de drumul lui. Piesa se adreseaza tuturor celor care rezoneaza cu versurile ei, in speranta ca ei sa realizeze ca pentru toate exista atat un inceput, cat si un sfarsit.”

Shayan, pe numele real Bogdan Teslovan, s-a nascut in Miercurea – Ciuc si s-a apucat de muzica cu adevarat la varsta de 14 ani cand si-a dat seama ca are idei care merita sa fie materializate si nu doar scrise si uitate pe o hartie.

A avut mai multe colaborari cu baietii de la Bros Project, printre care si cu Pavel Stratan la piesa „Asculta-ti inima”. Tot cei de la Bros Project i-au  propus si colaborarea cu Aiyana pe care a acceptat-o bucuros: << "Voi Doi" este o piesa care imi place, cred in ea si sper sa placa tuturor.>>, a spus Shayan.

“E primul meu single si am lucrat foarte mult la lansarea acestuia. Imi doresc foarte mult ca mesajul piesei sa ajunga la sufletul oamenilor.”, ne-a mai declarat in exclusivitate Aiyana.

Comentarii