AILO - Aventuri în Laponia - din 20 martie în cinematografe
2020-02-20 19:43:48

Probabil ştim că există o grămadă de lucruri pe care nu le-am făcut sau experienţe pe care am vrea să le trăim din nou.

Aceasta e povestea lui Ailo și începe în aprilie, în inima Laponiei. Este o poveste despre cum s-a născut, despre cum a crescut, şi despre cum a fost iubit.

Erou nostru, Ailo, este un pui de ren din Laponia. Sunt zeci de mii ca el în această regiune! Coarnele renilor cresc mereu noi in fiecare an. Aceste animale sunt înzestrate cu tot ce trebuie pentru a supraviețui în mediul polar, blana lor le permite să suporte temperaturi de -40°C și se pot mișca prin zăpadă datorită copitelor mari. Renii mănâncă iarbă și mușchi, dar cel mai mult le plac lichenii.

“Am regizat multe documentare despre natura sălbatică. Într-o zi, copii mei mi-au spus: ” Nu ai făcut niciun film despre renii lui Moș Crăciun!” Și atunci am realizat că datorită filmelor, copiii mei cunosc animalele din savană și junglă mai bine decât pe cele care trăiesc în Europa. Cu toate că acestea sunt mai aproape. E important să cunoaștem și să înțelegem fauna din jurul nostru. Putem spune că acest film e bazat pe o idee a copiilor mei. ”
GUILLAUME MAIDATCHEVSKY, regizor.

Un film distribuit în cinematografele din România de Independența Film.

Filmul va rula în cinematografele din următoarele orașe începând cu 20 martie: București, Arad, Brașov, Bârlad, Caransebeș, Cluj, Iași, Petroșani, Pitești, Ploiești, Timișoara, Reșița, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureș, Vaslui, Vulcan.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *