Ai sau n-ai buget, distractia continua
2015-08-07 13:21:00

music-picture (24)

Ce faci atunci cand esti in Vama Veche, mai ai bani doar pentru a te intoarce acasa, iar cheful tau de distractie e la cote maxime? Cu siguranta, nu o sa-i cedezi nasului de tren ce ti-a mai ramas din buget, ci o sa-i cheltui pe inca o noapte de pomina in Las Vegas-ul mioritic de pe litoral.

Aceasta situatie des intalnita, mai ales acum in mijlocul verii, este pusa pe muzica si versuri de Gojira & Planet H si Kluster, in cel mai recent single intitulat sugestiv si dureros: “Buget”.

Cu un videoclip facut cu pasiune si pricepere de insusi Gojira care nu s-a lasat intimidat de lipsa “bugetului”, piesa este chintesenta raspanditei expresii: “asta se intampla cand iti ramane prea multa luna la sfarsitul banilor”.

Alaturi de Gojira, Planet H – responsabil pentru beat-urile de dubstep pur – isi face aparitia si Kluster care a contribuit cu versurile inspirate din realitate si experiente proprii.

Cu ocazia lansarii piesei, Gojira a marturisit: “Imi pare rau, din cauza lipsei de buget, nu-mi permit nicio declaratie!”

Despre cooptarea rapper-ului Kluster, Planet H a declarat: “Eu si Kluster am mai cantat impreuna in trupa de nu-metal Narkoma cu ani in urma. E un fel de reuniune pe care o planuim demult, insa doar acum am avut timp si s-au aliniat astrele corect. ”

Kluster este cunoscut in mediul underground pentru proiectul sau Shadowbox, in care a combinat ingenios elemente de rap, dub si grime. Artistul a mai colaborat in trecut si cu rapper-ul Chimie dar si cu formatia electro Yelllow, iar in prezent lucreaza alaturi de Planet H la sound-uri si piese inovative.

“Buget” este cel de-al doilea single lansat in acest an de Gojira & Planet H, precedentul, “Regele verii” ft. Robin Proca, avand parte de numeroase reactii pozitive in mediul online, dar si de aclamatii puternice de fiecare data cand s-a auzit live.

Dam impreuna un play?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *