Ai liber la distractie si mare chef!
2016-06-21 21:18:19

Anda Adam a lansat saptamana trecuta noul single “Am Chef”!

Proaspat inaugurat, Younivers Summer Club s-a dovedit a fi gazda perfecta pentru concertul de lansare a piesei, dar si pentru serile de vara cu mult chef si dans pana in zori!

Atmosfera creata de Anda si dansatorii ei a fost una fierbinte, iar feedback-ul primit unul sigur: Vara asta avem chef de distractie!

RACLA s-a alaturat Andei la piesa “Nu Ma Uita”, o incursiune in trecut, inainte de a anunta ca “Serile de mai” aduc din urma mare “Chef”.

Artista s-a bucurat din plin de atentia celor prezenti la eveniment, printre care s-au numarat nume precum Dorian Popa si Lora.

Tanara mamica a povestit cu entuziasm despre bucuriile materne, iubirea si energia pe care o simte in aceasta perioada dar si dorinta ei de a profita din plin de aceasta vara!

De pe scena, Anda a sclipit la propriu si la figurat, purtand un accesoriu inspirat de catwoman, din pietre stralucitoare.

Aparitia ei insotita de versurile noului single au aprins atmosfera dar si imaginatia invitatilor la petrecere.

Fiindca povestea despre cheful ei de a fugi la mare in timpul filmarilor clipului, nu ne-am mirat sa o intalnim pe Anda pe plaja weekend-ul trecut, la Festivalul Moara Vlasiei, incingand atmosfera de pe scena cu noul ei single.

Anda Adam a dat oficial start-ul zilelor cu chef din aceasta vara!

Aveti chef de o vacanta in care sa rasune cel mai recent single al indragitei Anda Adam?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *