Ai ascultat noile remix-uri Tembleque?
2021-03-01 13:15:33

Aflată într-o continuă ascensiune internațională, Tembleque se bucură deja și de primele variante de remix, acestea fiind realizate de către Marc Rayen și John Deeper. Piesa a fost difuzată, până în acest moment, īn țări precum SUA, Canada, Germania, Austria, Elveția, Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, Australia și Noua Zeelandă.

Lansarea piesei a fost īncununată, īncă din primele ore, cu rezultate foarte bune īn digital – Tembleque fusese deja adăugată in playlist-urile editoriale Spotify din Germania, Italia, Danemarca, Polonia, Elveția și Romānia. Piesa a crescut din ce īn ce mai mult īn digital, iar īn cāteva zile Romānia a fost depășită de alte țări, precum Germania, Statele Unite ale Americii și Italia. Chiar și īn acest moment, Germania se menține pe primul loc īn topul țărilor din digital, Tembleque având, astăzi, peste 238.000 de stream-uri în Spotify. Iar, în ceea ce privește cifrele din YouTube, piesa a trecut recent de pragul de un milion de vizualizări.

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap īn Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar īnceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată īn 2016, Șatra se īntoarce a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme īn care din ce īn ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să īși īnceapă o carieră īn trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost File De Poveste (feat Raluca), Lamare si Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream īncă de la Condimente, īn featuring cu Ruby, care a strāns 74.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus īn trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată īn următorul hit, DAI, cu aproape 7.000.000 de vizionări.

Alexandra Stan este unul dintre artiștii romāni de top, binecunoscuți la nivel mondial pentru mai multe piese de succes precum Mr. Saxobeat, Lemonade, Get Back (ASAP) și diverse colaborări cu artiști precum Daddy Yankee, Mohombi, Inna, Havana. Cu aproape 1 miliard de vizionări pe YouTube, milioane de ascultători pe platforme de streaming și locuri de top īn topurile din īntreaga lume, Alexandra Stan este un nume cunoscut atāt īn Romānia, cāt și la nivel internațional, cu o carieră de peste zece ani, patru albume de studio, mai multe premii muzicale și discuri de platină.

Numele de Sak Noel este deseori alăturat panoului cu cei mai influenți și premiați DJ ai tuturor timpurilor din zona latină. Nominalizat īn cadrul Latin Grammy, cāștigător al IDMA, certificat īn nenumărate rānduri cu Discuri de Aur și Platină, considerat cel mai bun DJ din Spania și plasat pe primul loc īn UK Singles Chart, Sak Noel se bucură de o extinsă recunoaștere internațională. A colaborat, de-a lungul carierei sale, cu artiști precum Sean Paul, Lil Jon, Pitbull, Madonna și Maroon 5. Fusion-ul creat din muzica latino și cea electronică l-a poziționat pe Sak drept un pionier īn ceea ce privește acest gen muzical. Și, cel mai probabil, nu există club īn această lume care să nu īi fi dat, cel puțin o dată, play la una dintre piesele lu! crate de acesta. Recent, Sak Noel a creat și trend-ul de BARNATON, o īmpletire īntre cuvintele Barcelona și Raggaeton. Misiunea sa este aceea de a ajuta producătorii din țările latine să īși īmplinească visul – acela de a ajunge īn topurile internaționale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *