Afla secretele business-ului cu muzica la cea de-a 4-a editie a cursului Industria Muzicala Explicata
2015-11-05 15:20:22

Anca Lupes_profesoara vedetelor

Dupa primele trei editii de succes ale cursului Industria Muzicala Explicata, Anca Lupes pregateste o noua sesiune de training pentru cei interesati sa afle ingredientele de baza ale succesului in lumea muzicala. Workshopul se desfasoara intre 10 si 19 noiembrie 2015, mai sunt doar cateva locuri disponibile, iar inscrierile se fac aici: http://www.starmanagement.ro/proiecte/curs-industria-muzicala-explicata-cum-sa-reusesti-in-industria-muzicala.

Fiind unul dintre cei mai experimentati profesionisti din lumea muzicala si totodata detinatoare a unei diplome de Master in Music Business de la celebra Berklee College of Music din SUA, Anca Lupes ii are ca invitati pe Dana Tocu si pe Dan Fintescu, cunoscuti profesionisti in domeniul advertising-ului, respectiv al radioului din Romania.

Astfel, pe langa informatiile despre management, comunicare, drepturi de autor, organizare de evenimente si cum sa iti croiesti un drum in cariera, se adauga modulele denumite “Cum ajunge o piesa la radio” sustinut de Dan Fintescu si “Cum sa-ti cladesti un brand personal” gazduit de Dana Tocu.
Cursul Industria Muzicala Explicata iti pune la dispozitie, intr-un mod simplu si usor de inteles, cele mai importante informatii care stau la baza industriei muzicale. Cunoscand aceste reguli iti vei putea construi o cariera de durata in industria muzicala. Daca esti artist, nu vei ramane doar un “one hit wonder”, iar daca nu, te vei transforma intr-un profesionist respectat al industriei.

In editiile anterioare au mai fost invitati Edi Petrosel (Holograf), Cornel Ilie (Vunk) si Zoli Toth (Sistem, Zoli Toth Project), care au impartasit cursantilor elemente din experienta proprie legata de drumul spre succes.

Cei interesati sunt invitati sa se insscrie la noua sesiune de training. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *