Afla cum petrec vedetele de Sarbatori!
2016-12-23 23:02:20

Am stat de vorba cu artistii nostri preferati, care ne-au povestit unde isi petrec Craciunul si noaptea dintre ani. Fie ca sunt alaturi de familie sau pe scena, vedetele se bucura de momente frumoase alaturi de cei dragi!

Alina Eremia: “Sarbatorile de iarna sunt despre familie, asa ca voi profita de compania parintilor, fratelui meu, a apropiatilor. Revelionul , pentru artisti, este zi muncitoreasca, asa ca voi intra in noul an pe scena, cantand.”

Liviu Teodorescu: “De Craciun voi sta acasa, cu familia, sa facem schimb de cadouri si sa mancam tot ce a pregatit mama. Apoi, de Revelion, vom merge cu toata gasca in Timisoara, unde voi sustine 2 concerte in noaptea dintre ani. Abia astept!”

Peter Pop: “De Craciun voi fi acasa cu familia si ma voi bucura de momentele de liniste si atmosfera frumoasa alaturi de cei dragi.”

Mircea Eremia: “Perioada sarbatorilor este cea mai asteptata, atat de mine, cat si de toti membrii familiei mele. Intotdeauna Craciunul il petrecem impreuna, ne facem cadouri, vizionam filme, radem, consider ca acest lucru este cel mai important. Bineînțeles, nu imi voi neglija nici prietenii, probabil pe seara vom iesi undeva drăgut. Perioada dintre Crăciun si Revelion as vrea sa o petrec la munte deoarece am o noua pasiune pentru sporturile de iarna. In prima parte a serii voi fi pe scena iar dupa toate concertele, o sa inceapa distractia si pentru mine.”

Bibi: “Sarbatorile de iarna sunt cele mai frumoase momente din an! Iubesc sa fiu acasa de sarbatori, alaturi de familie. Craciunul este o sarbatoare foarte importanta pentru mine, plina de magie si frumusete. Sunt fericita ca am parte de doua saptamani de vacanta si abia astept sa imi petrec timpul alaturi de familie, impodobind bradul, cantand colinde si ajutand-o pe mami in bucatarie. Nu voi fi inconjurata numai de familie, ci si de cativa colegi de facultate ai surorii mele, Daiana. Ne vom distra, ne vom relaxa și vom petrece.”
Va doresc tuturor Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! Multa sanatate, multe bucurii si mult noroc in anul care vine! Va pup și va mulțumesc pentru toata susținere!”

Ana Baniciu: “De Craciun imi doresc sa ma linistesc in familie si sa stau cat mai mult la caldura, alaturi de cei dragi. Cu siguranta o sa merg la colindat asa cum o fac an de an. Iar de Revelion am concert.”

Irina Rimes: “E cea mai magica zi din an pentru mine, de obicei Craciunul este momentul cand ma reintalnesc cu toti verisorii, unchii si matusile. Dar eu sarbatoresc Craciunul si pe 7 ianuarie, dupa rit vechi. Plec acasa la familie si umblam cu colindul pe la rude.”

ADDA: “De Craciun voi fi acasa cu familia, iar de Revelion o sa am concert in Piata Constitutiei. Abia asteptam sa iau cadouri pentru cei dragi si sa ma bucur de atmosfera magica!”

Doru Todorut: “De Craciun plec in Timisoara, la parintii si la sora mea. Abia astept sa ii revad! Desigur, va veni Mosul la fetitele mele, chiar saptamana aceasta voi fi prezent la serbarile lor. De Revelion voi avea concerte. Si apoi marea vacanta de iarna!”

AMI: “De Sarbatori voi merge acasa la Baia Mare. De obicei, Craciunul il petrec in familie. Obisnuim sa mergem la tara la bunici, acolo unde mi-am petrecut mare parte din copilarie. Abia astept sa primesc colindatori! Cred ca voi ajunge cateva zile si la munte ca sa ma relaxez mai mult si sa imi incarc bateriile pentru anul care vine fiindca o sa il incep in forta.”

Dorian Popa: “Din fericire, Craiunul meu este foarte aglomerat. Dupa ce voi lua masa cu parintii mei si ai Claudiei, voi fi in direct la UNiPLAy. Primul Craciun in care voi fi live. De revelion voi avea concerte, iar pe 1 sau pe 2 voi pleca la munte.”

Lora: “De Sarbatori vom merge in Moldova, unde vom face Craciunul alaturi de prietenii nostril foarte buni. In ajun o sa mergem la colindat si o sa petrecem momente deosebite alaturi de parintii mei si ai iubitului meu.”

Voi cum veti petrece Sarbatorile de iarna? Va astept cu propunerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *