Aeon Blank lansează "Fluturi Albi"
2019-10-11 12:19:52

Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman, fiind și primul single al trupei în limba română, beneficiind de un videoclip filmat de către Miluță Flueraș. “Fluturi Albi” este și singura piesă de pe noul album Aeon Blank care nu are un mesaj politic.

Pe 23 octombrie, în Club Quantic, Aeon Blank va lansa, tot sub umbrela Universal Music Romania, cel de-al treilea material discografic, intitulat DYSTOPIA. Noul album anunță schimbări majore în stilul muzical al trupei, prin elementele de djent, post rock și rock progresiv.

AEON BLANK a luat naștere în 2011, fiind un cocktail de rock alternativ, gothic, dark wave, rock clasic și progresiv. Primul album al trupei, “Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat în aprilie 2012, iar dintre cele 17 piese pe care le conţine, 5 au fost difuzate intens pe Radio Guerrilla. În decembrie 2014, trupa lansează al doilea album, intitulat “Dark Waters” și semnează cu UNIVERSAL MUSIC ROMÂNIA. Albumul se bucură de aprecierea criticilor, fiind votat unul dintre cele mai bune albume alternative ale anului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *