ADRIAN SINA – concert aniversar AKCENT 20

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Adrian Sina este unul dintre cei mai prolifici si de succes artisti si producatori romani. Cu peste 3,5 milioane de fani in toata lumea, piesele lansate de acesta atat solo, cat si sub numele Akcent, au depasit un miliard de vizualizari.

Debutul sau in muzica a avut loc in 1999, fiind unul dintre fontatorii Akcent, una dintre cele mai faimoase trupe din industria autohtona.

Trupa a devenit cunoscuta odata cu single-ul “Ti-am Promis”, lansat in 2001, extras de pe albumul de debut – “In Culori”, ce a fost certificat cu discul de platina in mai putin de o luna de la lansare. O serie de hit-uri locale lansate la scurt timp dupa au propulsat Akcent la statutul de staruri, cucerind piata internationala odata cu lansarea single-ului “Kylie”, versiunea in limba engleza a piesei “Dragoste de inchiriat”. “Kylie” a ajuns pe prima pozitie in multe topuri din Europa, in tari precum Olanda si Franta, in timp ce urmatoare! le lansari, “That’s My Name”, “Stay With Me” si “My Passion” i-au consolidat proiectului pozitia de star international.

Videoclipurile artistului au adunat peste un miliard de vizualizari, in timp ce mai multe single-uri au fost lansate fie ca single, fie incluse in diferite compilatii ale unor case de discuri internationale, printre care si Warner Music Group, Universal Music Group si Ministry of Sound.

Gratie succesului extraordinar a hiturilor “Kamelia” (Akcent), “Liar’ (Sandra N) “Sarutari Criminale” (Maxim) sau “Noi Simtim La Fel” ( Lidia Bubble feat Adrian Sina), anul 2014 ii aduce premiul “Cel mai bun compositor al anului” in cadrul premiilor Radio Romania.

2018 ne-a adus un nou sound din partea trupei, cu ocazia unui nou EP pe care se regasesc single-uri ca “Stole My Heart”, “My Lady” si “Deep In Your Eyes”, ce au acumulat deja zeci de milioane de vizualizari.

“Rita”, cea mai recenta lansare a trupei, pregateste terenu! l pentru #Akcent20, inceputul anului 2019 insemnand celebrarea a 20 de ani de activitate a trupei.

Va invit cu drag!

{focus_keyword} ADRIAN SINA – concert aniversar AKCENT 20 music picture 50

Comentarii