Adrian Funk și OLiX lansează primul lor single, If You Want Me, feat. Blaga
2020-10-21 21:09:55

Adrian Funk și OLiX revin cu o nouă piesă fresh, If You Want Me, și o colaborare dance cu Blaga, condimentată cu un vibe de libertate. If you want me este și primul lor single, care provoacă la dans încă de la primele beat-uri.

Piesa a fost compusă de Ciprian Blaga, scrisă de Bianca Cojocaru, iar de producție s-au ocupat Adrian Frandeș (Adrian Funk) și Oliver Simionescu (OLiX).

Adrian Funk și-a început cariera în muzică în urmă cu 16 ani, când era DJ în mai multe cluburi din Târgu Mureș, orașul său natal. Doi ani mai târziu, a primit propunerea de a fi DJ rezident într-unul dintre cluburi. În 2008 a decis că e momentul să ia o pauză, dar a revenit în 2009, nu doar ca DJ. Atunci a început să producă muzică și să facă remixuri, prima dată sub numele proiectului din care făcea parte, Night Freaks, și mai apoi ca Adrian Funk, cum este cunoscut și astăzi. Se regăsește în stiluri precum house, progressive-house, tech-house și electro house, iar de curând a început să colaboreze cu OLiX pentru diferite remixuri ale celor mai cunoscute piese din România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *