Admiral C4C a sustinut un concert alaturi de Eddy Wata!
2015-05-14 11:19:09

Admiral C4C, artistul desemnat de ADMA Awards 2013 “Best Reggae Artist of the Year” si “Best Reggae”, alaturi de Eddy Wata, unul dintre cei mai apreciați producatori si artisti internationali, au concertat pe 25 aprilie, intr-un club din Cluj Napoca, cu un nou concept de party: “Most Wanted Party Monstarz”.

„Nu am fi nimic fara fanii nostri”, spunea Eddy Wata, alaturi de Admiral C4C, inainte de party. “Publicul roman imi inspira iubire si frumusete”, a adaugat artistul.

Pe 25 aprilie, Admiral C4C a uimit audienta in stilul caracteristic, atat prin sound si prezenta scenica, cat si prin surprizele prin care obisnuieste sa surprinda publicul. De aceasta data, pentru ca show-ul sa fie complet, Admiral C4C i-a avut alaturi, ca invitati speciali, pe Simona Mereu si Sir. Ledgen, care au incins ringul de dans cu miscarile spectaculoase. Cei doi dansatori, Simona Mereu, initiatoarea curentului Ragga Jam in Romania, si Sir. Ledgen, unul dintre coregrafii peliculei “Step Up 3D”, se afla intr-un turneu national de Dancehall.

Simona Mereu apare si in cel mai recent videoclip al lui Admiral C4C, “Drop the Boom”, un single compus de catre Admiral C4C, care reprezinta aprecierea sa fata de dansatori, pentru dragostea, implicarea si efortul depus de acestia in munca lor cu artistii.

Pe de alta parte, pe data de 24 aprilie, Admiral C4C a concertat in cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week si urmeaza sa lanseze in curand 3 piese noi, pentru care colaboreaza cu artisti internationali.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *