Adina lanseaza single-ul si videoclipul "Ely"
2016-10-11 19:28:35

Adina (Heaven) revine cu un nou single, “Ely” si un videoclip senzual, filmat in Antalya.

Lansata alaturi de Cat Music si Heaven Artist Company, piesa compusa de catre Stefan Mihalache (Connect-R), Razvan Matache, Florin Buzea, Tudor Ion, iar videoclipul este regizat de catre Claudiu Stan si a fost filmat in Antalya (Ali Bey Resort). Din echipa de creatie mai fac parte Ana Mironescu (make-up), Giulia Briciu (hairstyling) si Inga Valerie (styling).

Pentru acest videoclip, Adina si-a dorit un personaj principal masculin matur, pe care l-a ales chiar ea dupa ce a vazut mai multe fotografii cu posibile modele. Surpriza a venit insa cand au inceput filmarile, solista afland abia atunci faptul ca partenerul ei din clip are doar 23 de ani. Mult mai interesant este faptul ca ‘scenele fierbinti’ au fost regizate chiar de catre Glance, nimeni altul decat iubitul artistei.

“Am filmat videoclipul in aceasta vara, in Antalya, cu mari emotii. Deoarece cu doar cateva zile inainte de filmari a avut loc un atentat, intreaga echipa s-a speriat si a vrut sa renunte la plecare. Insa, Mr Peter a intervenit si ne-a garantat siguranta completa, lucru care s-a si intamplat; totul a decurs fara probleme. Am filmat clipul in doua zile si sunt foarte multumita de rezultat, iar Claudiu a realizat o treaba excelenta. Videoclipul, la fel ca piesa, transpune atractia dintre un barbat si o femeie si sper ca publicul sa rezoneze cu povestea ‘Ely'”, a declarat Adina.

Asadar, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei Adina, “Ely”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *