Adi, Alex, Roberto & Tony – All Of Me (cover by John Legend)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cei patru craioveni, Adi, Alex, Roberto si Tony iubesc foarte mult muzica si doresc sa observati si voi cat de mult conteaza sa faci ceea ce iti place.

Adi s-a apucat de muzica in clasa a 9-a cand s-a dus la liceul de arta din Craiova, Roberto prin clasa a 3-a, mutandu-se in liceul de arta in clasa a 6-a, Tony s-a apucat tot de la o varsta frageda, in clasa a 7-a venind si el in liceul de arta, iar Alex s-a apucat de clasa a 10-a, dar el nu a facut liceu de muzica.

In mare parte ei au invatat fiecare individual, Adi, Roberto si Toni cunoscandu-se in clasa a 9-a, iar in clasa a 11-a au luat decizia sa formeze un grup vocal.

“Am ales aceasta piesa deoarcec este o piesa foarte frumoasa si in acelasi timp a fost si foarte ascultata in ultimul an in Romania, ea fiind si una din piesele noastre favorite. In prezent eu am un proiect de cover-uri pe youtube, pe acest canal, si sunt sigur ca vom mai colabora, nu este prima si ultima piesa in aceasta formula. Noi incercam sa facem cat mai multe piese impreuna, dar avem mici dificultati cu timpul, deoarece fiecare are problemele lui.”, ne-a spus Adi.

Comentarii