ADEVĂRUL CRUD DESPRE FIECARE ZODIE
2018-07-19 18:39:36

VEZI CARE SUNT CELE MAI MARI DEFECTE ALE FIECĂREI ZODII.

Berbec

Ești agresiv, impulsiv și foarte gălăgios, iar lipsa ta de complexitate îi face pe oameni să se întrebe dacă nu cumva ești un ipocrit. Toată lumea se întreabă ce gândești în realitate, dar adevărul este foarte simplu: nimic. Ești atât de superficial, încât nu ai nimic dincolo de nervii și frustrările pe care le expui. Îți lipsește viziunea, ești ignorant și ai o părerea foarte bună despre tine, care nu face decât să te înfunde în neștiință.

Taur

Ești cea mai încăpățânată persoană din întreg zodiacul, dar nu acesta este defectul tău cel mai mare. Egoismul tău îi face pe ceilalți să fugă de tine. Și ar mai fi faptul că ești superficial, plictisitor și foarte posesiv, vrei toată atenția și nu suporți să ți se spună când greșești.

Gemeni

Ești incapabil să te concentrezi, iar din această cauză, pare că nu ai niciodată o opinie. Adevărul este că ai face orice și ai merge oriunde, câtă vreme nu trebuie să ai tu inițiativă. Când trebuie, totuși, să spui ceva, nimeni nu te crede și toți prietenii tăi se întreabă dacă ești o persoană reală ori un fel de extraterestru fără păreri sau sentimente.

Rac

Ești atât de naiv, încât ajungi în pragul depresiei dacă cineva îți spune că ești altceva decât o floare delicată. Crezi că ești buricul pământului și iei totul personal, victimizându-te în permanență.

Leu

Tu nu ai nicio treabă cu realitatea și trăiești doar cu gândul să atragi atenția. Crezi cu ardoare că ești o ființă specială, care merită să fie idolatrizată doar pentru că acceptă să iasă în lume. Ești foarte superficial și îți crești respectul de sine în funcție de numărul de Like-uri pe care îl primești pe Facebook.

Fecioară

Ești o persoană foarte șireată și nimeni nu reușește să îți vadă adevărata față. Pentru lume, ești o altruistă convinsă, dar adevărul este că faci fapte bune doar pentru că te fac să ai o părere mai bună despre tine. Sub bunătatea pe care o afișezi stă narcisism la cea mai ridicată cotă.

Balanță

S-ar putea să fii un sociopat! Oamenii te plac pentru că reușești să ghicești ce vor să audă și le oferi asta, gândindu-te cum îi vei putea folosi în avantajul tău. Manipulezi pe toată lumea cu o mână delicată, astfel că nimeni nu se prinde. Pari o persoană plină de substanță, dar ești goală pe dinăuntru, nu ai sentimente și nu faci nimic, decât dacă știi că vei putea beneficia de asta la un moment dat. Poate fi ceva mai rău de atât?

Scorpion

Tu ești un monstruleț răzbunător și toată lumea are de suferit din cauza temerilor tale. Nu ai încredere în nimeni și îi ataci pe toți, înainte să aibă ei ocazia să o facă. Îți place să îi vezi pe ceilalți cum suferă, pentru că ai impresia că ești mai bun decât toată lumea și meriți mai mult. Otrăvești totul în jurul tău, dar răutatea ta se va întoarce la tine, în cele din urmă!

Săgetător

Nimeni nu simulează inteligența mai bine ca tine. Nu faci decât să spui exact același lucru pe care l-ai auzit la alții, pe un ton mult mai profund și înțelept. Uneori exagerezi, pentru a părea mai interesant, dar dincolo de aceste vorbe frumoase, nu ai nimic. Nu ți se întâmplă nimic interesant și până la urmă te vei plictisi și tu de tine!

Capricorn

Tu ești un vânător de oportunități și ai vinde pe oricine, doar să mai urci o treaptă pe scara profesională. Ești foarte egoist și obsedat de statut, iar aceste ambiții te fac foarte periculos.

Vărsător

Ești o persoană atât de banală, încât ai face orice ca să ieși din mulțime. Ești capabilă să îndepărtezi pe toată lumea din jurul tău, doar pentru ca ceilalți să spună despre tine că eti diferită. Ești genul ăla care postează citate despre cât de puțin îi pasă de lume și așteaptă like-uri în fața laptop-ului.

Pești

Tu înoți în dramă! Adori să te victimizezi și nu ai curaj să îți spui niciodată punctul de vedere sau să îți ceri drepturile. Te plângi toată ziua de viața ta, dar nu faci nimic să o schimbi, pentru că ți se pare prea mult de muncă.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *