ADDA lanseaza single-ul si videoclipul "Draga inima"
2016-02-16 16:43:22

Daca in 2015, ADDA a lansat primul serial muzical din Romania, “Starile ADDEI” – un proiect inedit ce contine o serie de 7 mini-piese cu 7 mini-clipuri, dedicat fanilor ei, acum ADDA lanseaza versiunea integrala a piesei “Draga inima”, aleasa de catre fanii ei drept urmatorul single.

“Am scris ‘Draga Inima’ acum doi ani. M-am gandit la inima si la cum trece ea prin toate incercarile vietii. Cum rezista provocarilor si trece de toate incercarile, cum e ea inocenta si spera ca o sa fie mai bine, indiferent de situatie. Uneori, doar inima ramane pozitiva si crede ca totul o sa fie bine, caci, de altfel, mereu e in razboi cu mintea. Ea tot incearca si incearca, nu se lasa pana nu obtine ce-si doreste. Piesa asta e o scrisoare deschisa catre inima mea” – ADDA.

In videoclip, descoperim o ADDA cameleonica si un alt stil, atent supravegheat de echipa ei de beauty, formata din Ioana Popa (CLOCHE) styling, Ana Mironescu make up si Raluca Topescu hairstyle.

‘Draga Inima’ este a doua coproductie Cat Music si BalADDA Records – casa de productie a ADDEI. Muzica este compusa de catre ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionut ‘Yogi’ Vasilache, Serban Cazan, versurile sunt scrise de catre ADDA, Liviu Teodorescu si Adrian Popescu (Cuza), iar mix-masterul este realizat de catre Madalin Rosioru.

Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu si prezinta lupta interioara pe care o poarta inima cu evenimentele si deciziile din viata fiecaruia.

Acest videoclip este in memoriam Ionut Popescu – regizorul primului sezon din Starile ADDEI. #colectiv.

Va invit sa urmarim impreuna clipul noului single al indragitei Adda, “Draga inima”, dupa care va astept cu drag cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *