ADDA lanseaza „Rasarit", single ce se va regasi pe albumul „Arta, Viata si Iubire"
2019-11-21 15:53:55

ADDA lanseaza „Rasarit”, a treia piesa ce se va regasi pe primul album din cariera artistei care urmeaza sa fie disponibil din aceasta toamna pe platformele digitale. Muzica si textul single-ului „Rasarit” sunt compuse de catre ADDA si Viky Red, iar la bass artista l-a avut alaturi pe Vlad Manolache.

Artista si compozitoare originara din Targu Mures, ADDA a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, „Minti murdare”, urcata pe YouTube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atat de multe suflete, ADDA a inceput sa fie urmarita de mii de oameni in online. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria casa de productie, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele pe care le lanseaza.

La inceputul anului 2019, ADDA a lansat campania intitulata „CupidonAdda”, unde a ales povestile a 8 cupluri destramate pentru a le compune cate o melodie cu scopul de a-i impaca cu partenerii lor. In mai, ADDA a lansat piesa „Nouras”, urmata de „Gura Lumii”, single cu un mesaj puternic despre acceptare si toleranta. In septembrie, a lansat intro-ul ce anunta primul material discografic al artistei, urmat de „Cum doare o inima” si „A fost Odata Ca-n Povesti”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *