ADDA lanseaza „Ce Am Cu Tine", primul single ce se va regasi pe albumul „Arta, Viata si Iubire"
2019-09-26 15:01:43

ADDA lanseaza „Ce Am Cu Tine”, o piesa emotionanta cu un videoclip sensibil, ce se va regasi pe primul album din cariera al artistei care urmeaza sa fie disponibil din aceasta toamna pe platformele digitale. Ca o declaratie de dragoste, „Ce Am Cu Tine” este o piesa sincera, inspirata din trairile artistei, dar si din iubirile care au durat o viata.

Muzica si textul single-ului „Ce Am Cu Tine” sunt compuse de catre ADDA si Alex Cotoi, iar la vioara artista l-a avut alaturi pe Vlad Mazarel.

„Piesa «Ce Am Cu Tine» are un mesaj pozitiv, emotionant, ce are in spate o poveste de viata. Oricat de grele ar fi incercarile, in momentul in care esti intr-un cuplu, si il iubesti cu adevarat pe cel de langa tine, rezistati impreuna si puteti fi fericiti pana la adanci batraneti”, marturiseste artista.

Regia videoclipului a fost realizata de SAN, conceptul clipului a fost gandit de ADDA, iar productia video a fost asigurata de Catalin Rizea si Radu Selaru. Din echipa de creatie au mai facut parte Cristian Buca (make-up artist), Ilina Dumitru (hairstylist), Ely Adam si Ana Maria Prelipcean (styling).

Artista si compozitoare originara din Targu Mures, ADDA a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, „Minti murdare”, urcata pe YouTube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atat de multe suflete, ADDA a inceput sa fie urmarita de mii de oameni in online. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria casa de productii, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele pe care le lanseaza.

La inceputul anului 2019, ADDA a lansat o campania intitulata „CupidonAdda”, unde a ales povestile a 8 cupluri destramate pentru a le compune cate o melodie cu scopul de a-i impaca cu partenerii lor. In mai, ADDA a lansat piesa „Nouras”, urmata de „Gura Lumii”, single cu un mesaj puternic despre acceptare si toleranta, insotit de un clip controversat despre acceptare si iubire.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *