ADDA feat. Shift – Vin sec (single & videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Pregatiti de o vara torida, plina de senzualitate si aventura? Iata ca, ADDA, artistul fenomen din muzica romaneasca, lanseaza astazi alaturi de Shift noul ei single si videoclip “Vin Sec”.

“Piesa s-a facut singura in 10 minute. Am plecat acasa de la studio, aveam o zi proasta si cand am ajuns, am inceput sa cant prin casa. Apoi m-am dus la laptop si am scris toata piesa de parca mi-ar fi dictat cineva textul si m-am intors la studio. Acolo, impreuna cu Romeo Bejan si Ionut Vasilache, am facut compozitia, am tras vocile si, mai tarziu, a ajuns Shift, care a fost inspirat imediat, a scris strofa lui si piesa a fost gata. ‘Vin sec’ inseamna foarte mult pentru mine, pentru ca e scrisa din inima si am simtit fiecare cuvant pe care l-am folosit. Si iata ca, dupa aproape 2 ani, astazi o lansam. Sper sa ajunga la suflete!”, declara ADDA.

“Ma uitam chiar ieri in calculator si mi-am dat seama ca prima varianta a piesei am tras-o in octombrie 2013. Tot ce pot sa spun este ca ‘Vinul sec’ este un vin bun, daca l-am scos abia acum. ADDA e un artist blana – cum imi place mie sa zic. Piesa este foarte tare si ma bucur de lansare. Nu mai beau alcool, dar e tare vinul sec”, declara Shift.

Muzica poarta semnatura ADDA, Romeo Bejan si Ionut Vasilache, textul este scris de catre ADDA si de catre Shift, productia e realizata de catre Romeo Bejan si Ionut Vasilache, iar chitarile sunt trase de catre Romeo Bejan si Alex Turcu.

Vin sec este prima coproductie intre Baladda Records, DeMoga Music si Cat Music. Videoclipul regizat de Iulian Moga ne duce intr-o lume ametitoare, usor bahica, exact ca in versurile piesei, ce reprezinta o relatie tumultoasa intre personajele interpretate de ADDA si Shift.

Haideti sa degustam impreuna putin “Vin sec” si sa aste[tam cu nerabdare sezonul estival!

Comentarii