ADDA a lansat piesa "Gura lumii", cu cel mai controversat clip despre acceptare și iubire
2019-06-21 18:50:27

ADDA a lansat “Gura lumii”, o piesă cu un mesaj puternic despre acceptare și toleranță. Artista este cunoscută pentru curajul său de a își exprima gândurile și emoțiile, iar hiturile care au facut-o celebră au mișcat inimile românilor.

De această dată, ADDA și-a surprins fanii cu o piesă și un videoclip în care iubirea nu are gen. Astfel, piesa “Gura lumii” este un model de urmat pentru toți oamenii care judecă iubirea dintre doi bărbați, două femei, iar în unele cazuri chiar dintre o femeie și un bărbat.

Pentru ADDA nu este prima oară când cântă despre toleranță, diversitate și acceptare si nu consideră că iubirea are formă și gen, iar “Gura lumii” surprinde exact sentimentul de dragoste în cea mai pură formă a lui.

„Piesa asta este despre dragoste, despre puterea ei care te face să treci prin toate provocările vieții. Totodată este și despre oamenii care nu au altă treabă decât să vorbească despre tine. Să îți pună piedici sau, cum spune piesa, “să știe ei mai bine”. Oamenii dependenți de bârfe și de nefericire”, spune ADDA.

Piesa “Gura lumii” a fost realizată la Baladda Records, în colaborare cu Cat Music, iar muzica și versurile au fost compuse de ADDA, alături de Theea Miculescu, Mădălin Roșioru și Alexandru Turcu. Chitarele care acompaniază linia melodică au fost înregistrate de Alexandru Turcu, iar producția și masterizarea piesei au fost realizate de Mădălin Roșioru.

Regia a fost realizată de TrandaFilm, conceptul clipului a fost gândit de ADDA și de regizor, iar producția video a fost asigurată de Rizea Cătălin (Baladda Records) și de Radu Șelaru.

Actorii care au apărut în clip sunt Hâmpu Bogdan Matei, Misa Mora, Cristian Bucă, Florin Mădălin Tudor, Brebu Andra Maria și Vasile Claudia Maria. De styling, make-up și hairstyling s-au ocupat Ely Adam, Cristian Bucă și Ilina Dumitru.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *