Adam Lambert se intoarce la American Idol
2016-03-17 11:45:47

Adam Lambert va lansa un nou single, “Welcome to the show”, iar prima interpretare live va avea loc joi, 17 martie, in cadrul show-ului American Idol.

Vineri, 18 martie, piesa va fi disponibila si pe iTunes.

“Welcome to the show” a fost inregistrata recent in New York intr-una din scurtele pauze din turneul “The Original High”.

“Am vrut sa imi surprind fanii cu un nou imn de primavara care sa ne trezeasca emotii. Am cerut ajutorul lui Max Martin si el m-a indrumat catre doi producatori extraordinar, Ali Payami, cu care am lucrat si la Ghost Town si suedezul Laleh, care a contribuit si cu vocea. Simt ca acest cantec le va da oamenilor puterea de a fi ei insisi”, a marturisit Adam Lambert.

Adam a avut parte de un 2015 formidabil datorita ultimului album, “The Original High”, care a debutat direct in primele trei pozitii din Statele Unite si in top 10 in Marea Britanie.

Totodata, artistul a calatorit in toata lumea alaturi de Queen, a lucrat la o piesa noua cu Steve Aoki si l-a jucat pe Eddie intr-un eveniment de doua ore difuzat de Fox, “The Rocky Horror Picture Show”.

Adam Lambert va sosi si in Romania anul acesta, alaturi de legendara trupa Queen, pe data de 21 iunie, in Piata Constitutiei, intr-un eveniment organizat de Emagic. Biletele sunt disponibile aici.

Pana atunci insa, va invit sa ascultam impreuna teaserul “Welcome to the Show”, un feat. Laleh, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *