Abbi te indeamna sa o faci cum trebuie! Asculta noua piesa a artistei compusa de Doddy!
2016-09-15 20:54:11

A facut aproape 1.500.000 de vizualizari pe Youtube cu piesa “Mama ei de dragoste” si acum revine cu un nou single, insotit si de un clip de imagine. Este vorba de Abbi, o artista talentata care a inceput sa faca furori cu muzica ei.

Abbi nu a stat degeaba dupa “Mama ei de dragoste”, asa ca a intrat in studio pentru a inregistra noi hituri. Revine acum cu single-ul “Fa-o cum trebuie”, o piesa cu mesaj indraznet, compusa de Doddy.

“Cu Doddy am colaborat si la piesa “Mama ei de dragoste”. Am continuat apoi si la “Fa-o cum trebuie”, pentru ca ne intelegem bine pe plan muzical, ma ajuta si ma inspira. Asa cum se poate observa inca din titlu, “Fa-o cum trebuie” este o piesa cu un mesaj indraznet, fiind insotita de un videoclip pe masura, filmat la Cetatea Devei, regizorul fiind Richard Stan. Piesa vine ca un cadou muzical pentru toti ascultatorii piesei “Mama ei de dragoste”, cu ajutorul carora am trecut pragul de peste un milion de vizualizari. Si nu ne oprim aici. Pregatim noi surprize muzicale!”, spune Abbi.

Ce asteptari are insa artista cu noua ei piesa? Ne spune imediat:

“Imi doresc ca “Fa-o cum trebuie” sa fie apreciata cel putin la fel de mult ca piesa precedenta si sper ca foarte multa lume sa se regaseasca in versurile acestei melodii. De data aceasta venim si cu un videoclip de imagine. Am pastrat acelasi stil, bineinteles adaptat mesajului transmis in piesa”, a mai completat Abbi.

Vrea sa cante alaturi de Rihanna

Tanara artista promite mult si, muzical vorbind, isi doreste ca in cativa ani sa ajunga intr-o tara straina si sa isi auda acolo piesele la radio, sperand astfel ca muzica ei sa fie ascultata curand si peste hotare. Si, de ce nu, poate chiar sa si cante alaturi de un artist de afara.

“Nu pot spune ca am un idol in muzica. Imi plac mai multi artisti, care consider ca m-au ajutat sa evoluez. Mi-ar placea sa cant alaturi de Rihanna!”, a mai marturisit Abbi.

Asadar, va invit cu drag sa urmarim impreuna clipul, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *