7 cele mai frumoase piese de la Holograf
2018-07-13 17:09:31

Holograf este una dintre cele mai populare formatii din Romania care ne-au incantat cu piese de exceptie de mai bine de peste trei decenii. Cu o sumedenie de melodii minunate pe ritmurile inconfundabile de rock, Holograf a lansat zeci de albume de succes. Iata care sunt cele mai frumoase piese Holograf.

Ti-am dat un inel

Aparuta pe albumul Supersonic (1998), melodia Ti-am dat un inel a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute hituri ale formatiei Holograf. Solistul Dan Bitman marturiseste ca piesa Ti-am dat un inel este inspirata dintr-o poveste de dragoste care s-a terminat cu o despartire.

Dragostea mea

Considerata drept una dintre cele mai romantice melodii romanesti, piesa Dragostea mea a aparut pe alumul Pur si simplu, lansat in 2003.

Bine ai venit in viata mea

Piesa Bine ai venit in viata mea vorbeste despre o noua sansa in gasirea iubirii, melodia avand si un videoclip pe masura. Aparuta pe albumul Life Line in 2015, Bine ai venit in viata mea a fost una dintre cele mai indragite melodii din acel an.

Cat de departe

Cat de departe a fost si numele turneului pe care formatia Holograf l-a sustinut in mai multe orase din Romania in 2012. Piesa Cat de departe a aparut in acel an pe albumul Love Affair si a avut parte si de un videoclip simpatic in care apar si membrii trupei LaLa Band alaturi de alti 40 de figuranti. Potrivit Media Music Awards, Cat de departe a fost cea mai difuzata piesa la radio din 2011 pana in 2015.

Vine o zi…

Melodia Vine o zi… face parte din albumul Holografica si a fost lansata in anul 2000. Melodia a fost dedicata unor personalitati care au plecat prea devreme dintre noi, precum Valeriu Sterian, Ștefan Vrăbioru sau Ion Luchian Mihalea.

Ochii tai

Desi cea mai cunsocuta versiune a melodiei Ochii tai este cea aparuta in 1996 pe albumul din concert 69% unplugged, putini stiu ca aceasta piesa a fost lansata prima data in 1988 sub numele de In loc de ramas bun pe albumul Holograf III. Opt ani mai tarziu piesa a primit un alt nume si o orchestratie acustica, complet diferita, devenind astfel un hit.

Sa nu-mi iei niciodata dragostea

Considerata drept una dintre cele mai frumoase melodii romanesti, Sa nu-mi iei niciodata dragostea este si una dintre cele mai cunoscute melodii ale formatiei Holograf. Lansata in 2000 pe albumul Holografica, aceasta piesa este si una dintre cele mai populare alegeri printre tinerii casatoriti ca piesa de inceput al petrecerii de nunta.

Care melodie din repertoriul Holograf este favorita ta?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *