6 intr-un Trabant, ca pe vremuri
2017-05-17 12:08:22

Dupa 20 de ani Holograf, Iris si Compact, cele 3 trupe care in ultimii 40 de ani au dat muzicii rock din Romania hituri memorabile, se reunesc pe aceeasi scena la Arenele Romane pe 15 iunie, incepand cu ora 18, in spectacolul “Ca pe vremuri”.

Construit in jurul nostalgiei starnite de amintirile primelor iubiri, a noptilor pe plaja cand se sopteau la ureche declaratiile de dragoste si promisiunile de iubire eterna, concertul de la Arenele Romane vine la pachet cu multe elemente menite sa ne trezeasca amintiri dragi.

Una dintre ele este imaginea unui Trabant ticsit cu oameni care merg fericiti la mare inghesuiti ca intr-o cutie de conserve. De aceea, organizatorii de la Sublime Romania au decis ca aceasta imagine poate fi readusa in atentia vechilor fani printr-o promotie la bilete. Cumperi 5 bilete si il primesti pe al 6-lea gratis pentru ca, nu-i asa? Viata e mai frumoasa cand o petreci cu prietenii.

O a doua promotie la bilete face trimitere catre cartusul de tigari, simbolul unui turneu memorabil din anii 80, Marlboro Tour, care a strabatut intreaga tara si in cadrul caruia s-au derulat zeci de povesti de iubire si sute de nopti albe. Astfel, asa cum cartusul contine 10 pachete de tigari, poti cumpara 8 bilete si mai primesti doua gratis, ca sa fie cartusul complet.

Timp de 5 ore la rand, hituri precum “Fata din vis” (Compact), “Sa nu-mi iei niciodata dragostea” (Holograf) sau “Baby” (Iris) vor readuce in atentia publicului vremurile tineretii si ale adolescentei de altadata.

Pentru ca valoarea sa aiba si mai multa savoare, stafeta trebuie predata catre generatia care preia din mers atitudinea si manifestarea rock, o trupa de adolescenti promitatori si hotarati: Wings of Hope. Ei vor canta in deschierea concertului “Ca pe vremuri”, care va dura mai bine de 5 ore.

Biletele au pret intre 60 lei si 234 lei si se gaseasc pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la evenimentul organizat de Sublime Romania si comunicat de HTAG PR, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *