5 sfaturi pentru a fi un tata perfect!
2016-11-25 17:30:44

Vrei sa fii un tata perfect si sa intri in gratiile copiilor tai? Dan Cruceru, cel mai cool tatic din showbiz, vine cu 5 tipsuri in acest sens!

– Ține minte tot timpul că cel mic nu este un produs returnabil. Deci nu merge cu perioada de testare si retur. L-ai făcut, ASUMĂ-ȚI-L!

– Împreună cu el, REDESCOPERĂ bucuria jocului. Adu-ți aminte cât de mult îți plăcea să te joci când erai mic. Surpriză: acum ai șansa să faci asta din nou!

– Atunci când simți că nu mai poți, du-te într-un colț și RESPIRĂ! Crede-mă că ce a fost mai greu nici n-a început încă. Așa că ai face bine să te înarmezi cu foarte, foarte multă RĂBDARE!

– Nu-i cere copilului să facă ceva ce tu n-ai face! Îl vei înțelege dacă vei căuta să TE PUI ÎN LOCUL LUI. În plus, cu forța nu merge niciodată. Așa că, mai bine vii cu ARGUMENTE. Vei fi surprins să vezi cât de bine înțelege, chiar dacă este foarte mic.

– PUPĂ-L tot timpul. Fă-i fălcuțele roșii de atâtea pupături, îmbrățișează-l, giugiulește-l, smotocește-. IUBEȘTE-L MULT ȘI NECONDIȚIONAT. Arată-i asta. Doar e copilul tău și de la tine trebuie să primească cea mai mare doză de dragoste.

PS: NU există soluții magice. Nu vei deveni un tată bun peste noapte. Dar, cu multă practică, răbdare, creativitate, înțelegere și mai ales dragoste, vei ajunge cel mai bun prieten al copilului tău. Iar asta e o mare performanță, pentru care meriți premiul TATICOOL.

Ce părere aveți?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *