„4 camere” – noul hit DJ Project feat. AMI, despre iubire și despărțire

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

DJ Project și AMI lansează piesa „4 camere”, o poveste despre iubiri pierdute și lipsa puterii de a te desprinde de vise, în ciuda dezamăgirilor. Stilul muzical DJ Project, în combinație cu vocea senzuală a lui AMI, cu timbrul său profund și cald, transformă acest single într-o melodie sensibilă și, în același timp, foarte puternică.

„Mă știu cu băieții de la DJ Project de foarte mult timp, iar în discuțiile noastre a venit mereu vorba despre o posibilă colaborare. Îmi plac piesele ce transmit o emoție, un mesaj, care să ajungă la sufletul ascultătorului, iar single-urile lor au fost întotdeauna pe placul meu. Colaborarea pentru „4 camere” a venit în momentul potrivit și mă bucur să fiu eu vocea de pe această piesă, care este absolut una dintre preferatele mele!”.
Trupa DJ Project este cu siguranță un proiect ce a marcat industria muzicală românească de-a lungul anilor.

După mii de ore petrecute în studioul de înregistrări, 21 de piese lansate, dintre care șase s-au aflat pe prima poziție în topurile cu audiență națională, opt colaborări cu patru artiste diferite, pe perioade mai mari de timp, care au cuprins și turnee și concerte în opt țări și milioane de kilometri parcurși, călătorind spre spectacole, DJ Project a devenit un simbol al muzicii dance în România.

Ei se pot lăuda cu piese care s-au bucurat de succes și dincolo de granițele țării. Piesa „Lumea ta” semnată de Ministry of Sound a fost relansată în engleză, în toată lumea, după ce a ocupat locul 1 în topurile radiourilor din România pentru 40 de săptămâni consecutiv.

AMI a devenit cunoscută datorită hit-ului „Trumpet Lights” și a vocii sale cu un timbru special. După această piesă, au urmat și alte proiecte ca „Otra Vez”, „Playa En Costa Rica” sau „Somnu` nu mă ia”. Colaborările împreună cu Grasu XXL pentru piesele „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte iubite de fanii artistei.

Îndrăgostită pentru totdeauna de vioară, instrumentul ei preferat, artista spune că, în următoarele proiecte, își dorește ca aceasta să fie mai prezentă în partea instrumentală.

Păreri?

Comentarii