3 Sud Est pe locul 1 in Kiss Top 40
2019-03-19 17:00:39

„Focul”, cel mai recent single lansat de 3 Sud Est, ocupa locul 1 in Kiss Top 40. Topul, prezentat de Andreea Berghea si realizat in urma voturilor ascultatorilor, este difuzat pe Kiss FM, in fiecare sambata de la 10 la 13.

Dupa ce a ocupat locul 1 in Trending, piesa „Focul” inregistreaza, in mai putin de doua luni de la data lansarii, peste 7,4 milioane de vizualizari pe YouTube. Single-ul este compus de hitmaker-ul Laurentiu Duta, iar versurile sunt scrise impreuna cu ceilalti doi membri ai trupei, Viorel Sipos si Mihai Budeanu.

In prezent, trupa 3 Sud Est sustine concerte sold out in cadrul turneului Discoteca 3 Sud Est, care se desfasoara atat in tara, cat si in strainatate. Urmatoarele concerte vor fi sustinute pe 26 Martie 2019 in Chisinau si pe 29 Martie 2019 in Piatra Neamt, ambele sold out.

3 Sud Est este una dintre cele mai de succes trupe din industria muzicala romaneasca, cei trei membri primind titlul de „Regii muzicii de dance”. Printre cele mai cunoscute melodii se numara „Ai plecat”, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale si le-a adus succes, dar si „Amintirile”, cea mai indragita piesa lansata de catre celebra trupa.

In mai 2018, 3 Sud Est lanseaza „Dansam in ploaie”, o piesa fresh despre dragoste, in cea mai pura forma a sa. La sfarsitul anului 2017 hitul „Stele” inregistreaza peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube. In vara aceluiasi an, 3 Sud Est lanseaza „Am dat tot”, o piesa romantica, inspirata de amintirile si povestile de dragoste traite de ei, iar in 2016, single-ul „Cine esti?”, o frumoasa piesa de dragoste ce intra in cele mai importante topuri muzicale TV si radio. Tot in 2016, cei trei artisti scot piesa „Adio”, iar in 2015 colaboreaza cu Inna pentru hitul „Mai stai” care aduna peste 16 milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *