3 Sud Est - Liberi (videoclip nou)
2014-10-21 16:16:33

Dupa ce au cucerit topurile muzicale cu hitul “Emotii”, piesa verii in Romania, indragita trupa 3 Sud Est lanseaza azi, 21 octombrie, single-ul “Liberi”.

Piesa “Liberi” este o co-productie Cat Music si 1 Artist Music, compusa de catre Laurentiu Duta si lansata alaturi de un videoclip al carui regizor este Dan Petcan si filmat in mai multe locatii impresionante din Romania, printre care Vulcanii Noroiosi.

Hitul “Emotii”, cu care Mihai, Viorel si Laurentiu continua povestea de succes din muzica romaneasca, a fost lansat la sfarsitul lunii februarie a acestui an si in foarte scurt timp a intrat in topul celor mai difuzate piese romanesti.

Media Forest Romania, singurul sistem de monitorizare a difuzarilor pieselor romanesti la posturile radio si tv, a anuntat de curand topul Media Forest Summer Chart 2014, iar piesa “Emotii” se afla pe primul loc cu 3684 de difuzari.

In luna septembrie, 3 Sud Est a primit doua premii muzicale importante: Best Group la Romanian Music Awards si Best Come Back la Media Music Awards, iar Laurentiu Duta a fost desemnat Best Producer in cadrul RMA 2014.

Tot anul acesta, in luna mai, trupa 3 Sud Est a sustinut un mega concert la Sala Palatului, in fata a peste 4.000 de spectatori, cu o energie debordanta, amintiri si cu multe “emotii”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *