„1, 2, 3" – prima piesă din noul proiect al lui Lino Golden
2019-03-07 19:53:48

Lino le transmite fanilor săi că acesta este doar începutul, pentru că „1, 2, 3″ este prima piesă de pe noul material pe care îl pregătește și la care lucrează intens.

„Piesa este produsă de mine, este prima de pe materialul pe care urmează să îl lansez, al cărui nume îl păstrez deocamdată ca o surpriză. Clipul este realizat de Ciolpan, un tânăr talentat din Italia care face clipuri trap bombă”, spune Lino.

Pentru acest an, el mai plănuiește un album cu piese realizate împreună cu mai mulți artiști, colaborări și inclusiv realizarea unui film documentar „pe care vreau să îl anunț odată cu albumul. Urmează și vloguri, piese, ca de obicei, totul bine.”.

Născut la Brașov, Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent, compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed”, „Panamera”, „Sus ca Jordan”, cumulând peste 9.5 milioane de vizualizări pe Youtube, „Maceta”, „Fifa”, înregistrând peste 4.5 milioane de vizualizări pe YouTube, “N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) și multe altele.

„Panamera” a devenit un adevărat fenomen trap în muzica românească, atingând peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară.

În 2018, Lino Golden a participat la prima ediție din „Turneul Vloggerilor”, un eveniment-premieră în România, desfășurat în 8 orașe din țară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *